Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI - Dinkelsallad med chèvre, rostade pinjenötter och granatäpple

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Näringsvärde per portion: Energi: 434 kcal Kolhydrater: 45 g Protein: 25 g Fett: 17 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg tomaterna i hett vatten och skär i bitar.
  2. Skär tomat och päron i klyftor. Finhacka löken. Rosta pinjenötterna.
  3. Lägg upp kall kokt dinkel, ruccola, tomater och päron. Strö över lite rödlök. Dra ett varv med pepparkvarnen.
  4. Lägg på osten och strö över kärnorna från granatäpplet.
  5. Strö till sist över pinjenötterna, hackad persilja och sultanrussin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.