Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Giraff kaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Färger som en giraff. Super saftigt med vaniljyoughurt i sig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och socker, blanda ner mjöl och bakpulver och det smälta smöret. Rör ner den pressade citronen. Ta undan 1/3 av smeten och blanda med kakon. Smöra och kokosa en form och häll i de två smeterna. Blanda om lite för att få en (förhoppningsvis) tigrerad effekt.
  2. Grädda i 175°C i 30-35 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.