Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri morotskaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda och seg morotskaka. Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulor och sockret kraftigt. Mal eller hacka hasselnötterna. Häll dem i äggsmeten tillsammans med bakpulver. Tillsätt smöret och ca 1/4 dl kokos. Blanda väl och häll sedan i morötterna. Smörj en plåt och använd resterande kokosflingor till att "bröa" formen. Platta ut smeten i en form. Tänk på att kakan "växer" ganska mycket i ugnen så formen får inte vara för låg. Grädda kakan i 175 grader i 45-50 minuter. Servera gärna med vispad grädde och hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.