Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria kex med smak.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30-40 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Supergoda, superenkla, innehållande sånt som oftast finns hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla ingredienser i en skål och rör ihop. Välj den ost som passar dig. En smakstark ost ger förstås mera smak.
  3. Bred ut smeten tunt på ett bakplåtspapper på en plåt och grädda i 15 min. Slå av ugnsvärmen.
  4. Ta ut plåten och skär i rutor som du sedan vänder på och sätter in på eftervärme i ca 1 timme. Klart!
  5. Förvaras under tätslutande lock.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Vetebullen 17 mars 2012

    Stort Tack för ett suveränt bra recept och sååååå... lätt att göra. Har gjort två satser idag. Använde stark ost. Ska bre ört- och vitlöksost på dom + vindruvor supergott. Du får en stark femma för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.