Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfritt morotsbröd

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Ett gott och saftigt bröd...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm vatten och olja och låt det bli ljummet, ca 37grader. Rör ut jästen i degspadet. Tillsätt morötter, sirap och salt. Blanda ner mjölet till en jämn smet. Låt jäsa i ca 30min.
  2. Klicka ut degen på bakplåtspapper eller i 2 formar. Obs! Degen ska vara lös. Låt jäsa i ytterliggare 20-30min, Grädda i 200grader 15-20min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zebbe1999 23 juli 2012

    Skriv gärna vad ni tycker

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.