Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God chokladkaka

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hittade receptet i en gammal kokbok som mamma har. Alla som provsmakat har älskat den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen till 175 grader. Smält smöret och använd en del av det för att bröa formen. Blanda samman de torra ingredienserna. Vispa upp äggen lätt.
  2. Blanda ner äggen och mjölken och det smälta smöret. Tillsätt sist det kokande vattnet och blanda till en jämn smet. Häll ner smeten i den bröade formen.
  3. Ställ i mitten av ugnen i ca 40 minuter eller tills kakan släppt från kanten och är torr inuti. Kolla med en tändsticka eller liknande.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.