Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kassler med champinjonstuvning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gjort många gånger och är lika gott varje gång. Har du ingen sherry hemma, hoppa över den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern och lägg den i en smord eldfast form.
  2. Gör ett kryss i varje tomat och ställ dem vid sidan om. Lägg den tinade broccolin på andra sidan.
  3. Blanda ut soppan med avrunnen svamp, grädde och äkta soja. Smaka av med eventuell sherry.
  4. Bred stuvningen över kasslern och strö osten på stuvningen och tomaterna.
  5. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills allt är genomvarmt och har fått fin färg. Bjud kokt pasta eller ris till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mikkos40 17 augusti 2008

    Mums,mums gick hem oss hela familjen. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.