Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska köttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fick receptet av en vän.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskär brödet och smula ner det i en skål. Häll över mjölken och låt det stå och svälla ca 10 minuter.
  2. Skala och finhacka löken. Rör ner den tillsammans med färsen, örterna, salt och peppar i brödblandningen. Tillsätt äggen, ett och ett, och arbeta färsen smidig. Forma runda eller ovala bullar.Stek dem gyllene runtom i lite matfett. Sänk värmen och låt bullarna eftersteka 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.