Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad entrecote med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Grillat är alltid gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj potatisen och låt den rinna av i ett durkslag.
  2. Krossa vitlöken med bredsidan av en kniv. Lägg vitlöken i en bunke tillsammans med olja och timjankvistar. Vänd potatisen i kryddoljan och lägg den på en ugnsplåt. Rosta i 20 minuter, tills potatisen är mjuk.
  3. Skala morötterna. Skär alla grönsaker utom sparrisen i ca 1/2 cm tjocka skivor. Grilla grönsakerna mjuka. Varmhåll.
  4. Salta och grilla köttet i ca 3 minuter på varje sida. Krossa svart och rosépeppar i en mortel. Pensla hoisinsås på det grillade köttet och strö på de krossade pepparkornen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.