Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad sparrissallad med färsk parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du ändå grillar kött så passa på att prova denna jättegoda sallad som tillbehör till köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort de träiga ändarna från sparrisarna. Pensla de m med olja och lägg dem på grillgaller, grilla dem på medelvärme i 2-3 minuter tills de fått grillränder. Vänd dem 1 gång. Ställ åt sidan för att svalna, dela dem sedan i bitar.
  2. Vispa samman olja, balsamvinäger, salt och peppar. Blanda ihop ruccola, basilika och sparrisbitar.
  3. Strax innan servering droppar man balsamvinägerdressingen över och garnerar med hyvlad parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.