Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad Vitlök

 
  • Serverar: 1-10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snart är grillsäsongen igång. Testa min sambos favorit... så otroligt gott..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala vitlöksklyftorna. Ta fram en bit aluminium folie och vik upp kanterna så det kan bli en påse sen. sätt ner vitlöksklyftorna i aluminium foliet och häll över grill oljan. Vik ihop kanterna så du får det som en påse... blir som ett hantag högst upp. Sen på med påsen i mitten av grillen. Låt den stå där medan du grillar köttet. När köttet är klart så är vitlöken klar. Kolla dock några ggr för att se hur löken ser ut. Dom får gärna bli lite knapriga.. godast så. Börjar dom bli för mörka lägg dom då på kanten av grillen så får dom stå där en stund.
  2. Otroligt gott och rekommenderas varmt till grillningen. Till och med barnen älskar det

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.