Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gröna goda påskägg att göra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mumsmums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här 1. Hårdkoka äggen och skala dem. Pensla dem med rapsolja och rulla dem i gräslök.
  2. 2. Skär av lite på ena ändan så att ägget kan stå.
  3. 3. Hacka räkorna och lägg den runt varje ägg som en kjol.
  4. 4. Lägg en klick gräddfil eller majonnäs bredvid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • w0nder 30 mars 2009

    bra att ha på påskbordet. åt det förra påsken. :=)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.