Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grundrecept på chokladtryffel

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Ett jättelätt recept som jag lärde mig på min praktikplats i min tidiga ungdom på Kockska Krogen i Malmö.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka chokladen. Koka precis upp grädden. Häll grädden över chokladen som du lagt i en skål som tål varmt. Rör till en slät smet. Smaksätt ev med likören.
  2. Låt stelna i kylskåpet. Dela tryffelsmeten i (vad du tycker) lagom stora bitar och rulla eventuellt tryffeln i kakao eller annat gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.