Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med timjan och svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god kasslergryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kasslern. Rensa svampen och skär den sedan i bitar. Stek lök och svamp i smör. Strö över mjöl och blanda.
  2. Tillsätt buljong, grädde och senap. Småkoka såsen i ca 5 minuter under omrörning. Tillsätt kassler, soja och timjan. Smaka av med salt och peppar.
  3. Garnera med kryddgrönt. Servera med .potatis och kokta morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.