Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gudruns tunnbröd

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda med smör och ost. Även rulla ihop med fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet. Häll i mjölken. Blanda ihop övriga ingredienser
  2. Låt jäsa i ca 30 minuter.
  3. Dela degen i 10-12 delar och kavla till ½ cm tjocka kakor
  4. Gräddas i stekpanna på spisen, ca 2 minuter på varje sida. Medelgod värme .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.