Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon och chokladsemla

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Hallon och choklad är en oslagbar kombination

Ingredienser

Instruktioner

Tina hallonen med råsockret i en skål. Dela bullarna och krafsa ut det mesta av inkråmet med en gaffel ur både bullar och lock. Blanda detta med hallonröran. Fördela hallonröran i bullarna. Sikta kakao och florsocker ner i den ovispade grädden, vispa den därefter. Spritsa eller klicka grädden runt fyllningen i bullarna. Sätt på locken. Smält chokladen och ringla den över locken med en sked. Sikta till sist florsocker över bullarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.