Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och vinbärssaft med kanel

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Hallon i vinbärssaften minskar risken för gelébildning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet. Lägg i bär och kanelstång och koka ca 10 minuter under lock. Mosa bären mot kastrullens kant.
  2. Häll upp massan i en silduk och låt saften rinna av.
  3. Koka upp saften och rör i sockret. Koka upp på nytt och koka tills sockret har smält. Skumma väl och häll upp saften på rengjorda varma flaskor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • CelebrateLife 5 augusti 2011

    Hej, och Tusen tack för saftreceptet..vi har kokat av saften och den är ljuvligt god! :) Vi kommer koka den fler gånger..går ju att frysa in bären och ta fram för nytt kok i höst/vinter. Vi gjorde satsen x 5..dvs 2 liter vatten, 2,4 liter röda vinbär...osv.. Doftar och smakar gott av kanelstängerna som kokat med..kan minskas för den som bara vill ana kanelen.. Mvh Jeanette

  • CelebrateLife 5 augusti 2011

    Haha..det ska naturligvis stå att vi dubblade ingredienserna flerfaldigt och satsen blev "x4" ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.