Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon och yoghurtglass med rispuffar

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En lättgjord pinnglass att ta till när gottesuget sätter in.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa hallonen, skölj snabbt och torka av. Skala bananerna och skär smått. Häll hallon, bananer, yoghurt, vaniljsocker och honung i en hög bägare och purea med stavmixer. Vispa grädden styv och blanda sedan till en pösig blandning med hallon och yoghurtmassan. Vänd till sist ner rispuffarna. Fördela massan i glassformar stick ev en träpinne i varje form. Ställ i frysen i minst 4 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.