Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord Kebeb

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott , enkelt och "nyttigare". Barnens "favvo"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda i hop färsen med alla kryddorna. Ta 2 smörpapper ha på lite oljs på det ena och lägg på en stor klick färs. På med det andra papperet och kavla ut tunt.
  2. Sätt ugnen på grill och ta en plåt och sätt den längst upp, när den är varm ta ut den och ta av det översta papperet och vänd över hela kebaben på plåten , ta av pappert. Kör in plåten i några minuter ta ut och vänd på köttet in igen en stund. Fortsätt tills all färs är slut.
  3. Servera i pita bröd eller med ris eller pommes. Grönsaker. Gör en god kall sås till, ni har säkert någon favorit. Lycka till !!!!!
  4. När du ändå är i gång så gör lite extra och frys in så har du snabb mat när du kommer hem sent en gång istället för att åka till " Grillen"

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.