Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het fläskfilé

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En maträtt för den som tycker om lite hetare smaker. Gott till potatissallad eller klyftpotatis med brunsås, kantarellsås eller gräddsås. Kan oxå serveras kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp ugnen till 175 grader.
  2. Putsa filén fri från senor och fett. Gnid saltet på båda sidorna på filén och krydda sedan generöst med peppar.
  3. Bryn filén i olja på en stekpanna tills den får färg på båda sidorna och lägg den sedan i en ugnssäkerform.
  4. Rör ihop tabasco, farin och vitlök. Pensla på blandningen på filén och in i ugnen i 20 min. Ta ut filén och låt den svalna 10 min innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.