Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het kycklingfilé

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott med dragonsås och ris till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela korven längsmed på mitten och skiva. Gör små snitt i kycklingen ca 4-5 st och stick in en korvslant i varje snitt, pensla på sambal oelek och häll på lite olja. Täck med plastfolie och låt det marineras ca 1 timme.
  2. Skala och strimla morötterna, lägg de på botten i en ugnsfast form. Häll på vattnet och kycklingfonden. Bryn kycklingfilén med snittytan nedåt först och lägg sedan på morotsbädden.
  3. Stek resterande av korvslantarna och spara vid sidan om i en skål. Sätt in allt i ugnen ca 30 min eller till kycklingen är färdig i 200 grader. När 5 min återstår lägg på de stekta korvslantarna ovanpå kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.