Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het kycklinggryta med ruccola

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela den tinade kycklingen i mindre bitar. Bryn alla bitarna i en gryta och pressa ner vitlöken. Dela svamp och paprika och lägg i grytan. Häll på all grädde. Klipp de soltorkade tomaterna i asken (eller dela dem om du hellre vill det) och lägg i grytan tillsammans med olja och kryddor. Krydda upp med chilipulver och paprikapulver om du vill och låt puttra i ca 20 minuter. Smaka av med salt och släng i några rejäla knippen ruccola.
  2. Servera med bandspagetti och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.