Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta grönsaker

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott, våra ledord i köket:) Kan bli ganska het, därav namnet:) Passar utmärkt till ris- och kycklingrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär morötter och paprika i stavar, inte för tjocka, och skär båtar av löken. Fräs grönsakerna olja och krydda med lite salt och peppar. Klicka i sambal oelek och honung och rör ut. Smaka av.
  2. Mängden sambal och honung är ungefärlig, beror på hur starka man vill ha sina grönsaker självklart. Drygt dubbla mängden honung mot sambal oelek brukar jag tycka är lagom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.