Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstig kyckling

(25 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Guben hade varit ute o plockat svamp,jag hade kyckling framme då blev det detta,supergott.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda kycklingen med chicken&steak och stek till fin färg, lägg i en ugnsform. Stek kantareller och krydda med salt och peppar och lägg över kycklingen, skär bacon i mindre bitar och stek på den. Ha baconet över svampen. Koka ihop créme fraiche, grädde, dijonsenap och grönsaksbuljongtärningen. Slå det över allt i ugnsformen, täck med riven ost. Sätt in i 200 grader varm ugn i 35 minuter, klart att serveras med kokt potatis och något grönt!

Liknande recept

Kommentarer (25)

  • Bettan1969 27 augusti 2011

    Denna verkar ju hur gott som helst men var köper man kryddan Chicken&steak krydda någonstans och vad är det för märke på den? Har aldrig sett den förut. Ska prova ditt recept så fort jag hittar kryddan..........

  • fredsdotter 27 augusti 2011

    Jag googlade och hittade den på Santa Maria. Det är en sådan där kryddburk med kvarn i toppen. Borde finnas på närmaste ICA.

  • skypigeon 27 augusti 2011

    Låter jättefett med creme fraiche, grädde, bacon och ost!! Även om man använder lightvarianter!! HUA! Riktigt känner hur blodkärlen beckar igen av allt detta mättade fett! Inget för mej nej!

  • Marre73 27 augusti 2011

    Chicken&steak kryddan finns på ICA,Santa Marias.Med tanke på ALLT det feta jag använder i de flesta av mina maträtter borde du som hakade upp dig ta ngn annans recept,för den delen hur många dieter idag använder sig inte av fetter? Vad jag tror är mina maträtter heller inget man äter dagligen utan ngn gång ibland till helg eller kanske fest. mvh Marita

  • chewey 2 september 2011

    Ska bjuda på denna imorgon, riktig lördagsmys! Sen är det ju så att det är MÄNGDEN man äter som spelar roll, fett eller ej. Tror att light-produkter är mkt farligare än vanligt, naturligt fett. Tack Marita & trevlig helg!/ Carina

  • skypigeon 2 september 2011

    Visst ska man äta fett ja..men inte allt detta mättade fett,...!! och ja..jag har sett att du använder stora mängder mättat fett i dina maträtter,,,så jag lär inte prova dina recept nej..men de dyker upp på FB så då råkar jag ju klicka på dem....

  • skypigeon 2 september 2011

    Visst ska man äta fett ja..men inte allt detta mättade fett,...!! och ja..jag har sett att du använder stora mängder mättat fett i dina maträtter,,,så jag lär inte prova dina recept nej..men de dyker upp på FB så då råkar jag ju klicka på dem....

  • miramamman 3 september 2011

    Mums så gott det låter, ska prova detta ikväll.

  • Kakan1986 8 september 2011

    Jag undrar varför man ens kommenterar ett recept som man inte tänker prova? Känns väldigt onödigt att bara kommentera för att "klanka ner" på receptet. Tycker själv detta låter spännande och sparar för framtiden :-)

  • monicadanell 8 september 2011

    Det här låter gott det här måste jag prova du har många goda maträtter monica

  • Marre73 8 september 2011

    Tack för de fina kommentarerna,håller med fullständigt om att man borde testa recept innan man kommenterar,det gör jag alltid själv.Tycker man det är för fett behöver man inte ens yttra sig utan man låter helt enkelt bli det o tar ett smalare alternativ istället o som jag sagt,mkt av min mat är inte mat man äter dagligen utan ngn gång ibland....

  • wallst 9 september 2011

    Låter jättegott och måste provas. Läste Skygeons otroligt korkade kommentar och bara måste gå in på den personens sparade recept och sedär, ett sparat recept på Cheesecake Brownie, med en MASSA smör i, snacka om dubbelmoral...haha...

  • barbroh45 9 september 2011

    Låter jättjättegott,...måste provas :)

  • Bittematmor 9 september 2011

    Låter väldigt spännande, har sparat och ska prova nån gång i helgen! Håller med om att det är onödigt att kommentera något man inte prövat eller inte tycker låter intressant, Man "råkar" inte klicka på något på FB. Då lever man farligt! Ren trams enligt min åsikt men somliga ska bara klaga på allt!

  • jojjos 9 september 2011

    Mkt god !!!!! Och mkt uppskattad av gästerna som blev bjödna. Kommer att göras många ggr hemma hos oss.

  • Marre73 9 september 2011

    Tack alla,håller med man råkar inte trycka in sig på FB.Kul att få kommentarer av er som smakat o tänker smaka,hoppas det passar!

  • isseluring 12 september 2011

    Jag tycker det låter jättegott och ska definitivt prova ditt recept! Dessutom är det alldeles ypperligt med all den goda grädden mm för den som gillar LCHF! Tack!! Isseluring

  • Marre73 13 september 2011

    Tack,vet att det finns bra många `fettdieter` atkins till på köpet:

  • Qvinna 15 september 2011

    Jätte jätte gott. Detta ska göras fler gånger! Hälsningar Qvinna

  • Marre73 15 september 2011

    Tack för den härliga kommentaren.kanon att du tyckte om den!

  • boz1965 16 september 2011

    Måste testas! =)

  • Marre73 16 september 2011

    Mmm,har för ett tag sedan gjort ett supergott recept med kotlett o kantareller med tänker lägga in det så småning om....

  • bitten56 30 mars 2012

    Tack för detta recept. Helt underbar kycklingrätt. Hade klyftpotatis och kokt broccoli till. Du får en klar 5:a mer om det gick.

  • Marre73 30 mars 2012

    Tackar såmkt för den trevliga kommentaren! Ja, broccoli passar till det mesta,vad gott med klyftpotatis,måste testa det jag med!

  • victea 12 april 2014

    Jättegott. Fast det var vår ute.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.