- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Hade kyckling framme, denna underbara rätt blev det och broccolin gjorde susen! Maken sa det var det godaste jag tillagat, bra beröm från en som inte gillar kyckling.
Instruktioner
- Skär kycklingen i mindre bitar, krydda med chicken & steak och stek på dem till fin färg. Lägg över i ugnsform.
- Stek på kantarellerna och salta dem lite, täck kycklingen. Skär baconet i mindre bitar och stek på den, lägg det över svampen.
- Ta fryst broccoli och täck över allt som är i ugnsformen. Vispa och koka ihop ädelost, grädde, crème fraiche och buljongtärning och slå det sedan över broccolin.
- Täck med riven ost och sätt in i 200 grader varm ugn i 20-30 minuter. Ät och njut med kokt potatis.
Publicerat den
22 september 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fantastisk god kycklingrätt! Använde kalkonbacon istället för grisbacon och champinjoner istället för kantareller. Denna rätt kan jag verkligen rekommendera som bjudrätt!
Tack och vad bra att du hittade egen variant,men visst gjorde broccolin susen? Bilden blev tyvärr inte så smaskig men kul att du vågade testa!
Tack för ett jättegott kycklingrecept. Jag tog creme fraiche smaksatt med paprika o chili, och även 2 pkt bacon. Gud så gott det blev. Du får en klar 5:a från oss.