Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstiga Kycklingen

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Hade kyckling framme, denna underbara rätt blev det och broccolin gjorde susen! Maken sa det var det godaste jag tillagat, bra beröm från en som inte gillar kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar, krydda med chicken & steak och stek på dem till fin färg. Lägg över i ugnsform.
  2. Stek på kantarellerna och salta dem lite, täck kycklingen. Skär baconet i mindre bitar och stek på den, lägg det över svampen.
  3. Ta fryst broccoli och täck över allt som är i ugnsformen. Vispa och koka ihop ädelost, grädde, crème fraiche och buljongtärning och slå det sedan över broccolin.
  4. Täck med riven ost och sätt in i 200 grader varm ugn i 20-30 minuter. Ät och njut med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Myrten1 11 oktober 2011

    Fantastisk god kycklingrätt! Använde kalkonbacon istället för grisbacon och champinjoner istället för kantareller. Denna rätt kan jag verkligen rekommendera som bjudrätt!

  • Marre73 11 oktober 2011

    Tack och vad bra att du hittade egen variant,men visst gjorde broccolin susen? Bilden blev tyvärr inte så smaskig men kul att du vågade testa!

  • bitten56 26 oktober 2012

    Tack för ett jättegott kycklingrecept. Jag tog creme fraiche smaksatt med paprika o chili, och även 2 pkt bacon. Gud så gott det blev. Du får en klar 5:a från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.