Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hot chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tacofest. Med chorizokorv i chilin hettar det till bland bönorna. Laga mexikanskt nästa gång du bjuder hem vännerna. Tomater, chilipeppar och spiskummin sätter färg och smak på maten som har blivit omåttligt populär här i Sverige.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skärkorven i bitar. Skala och klyfta lökarna. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Stek färsen i smör i en gryta. Rör ner korv och lök och låt det fräsa med. Rör ner pepparfrukt och spiskummin.
  2. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Häll ner bönor och tomater i grytan. Låt allt koka några min. smaksätt med salt. Rör ner hälften av yoghurten och låt inte grytan koka mer.
  3. Servera med resten av yoghurten och sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.