Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kyckling

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En jättemumsig kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingen med timjan, salt och peppar. Bryn den runtom i olja i en stekpanna. Lägg över kycklingen på ett ugnssäkert fat. Sten den färdig i ugnen vid 200 grader i ca 10 minuter.
  2. Blanda ingredienserna till röran. Servera den till kycklingen tillsammans med ugnsbakad potatis, exempelvis klyftpotatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.