Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kyckling på risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bjöd Österrike-släkten på denna sist de var här. Enkelt att göra stor sats av och att göra i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enl. anvisning på paketet. Bred ut det i en smord ugnsfast form. Bena ur och dela kycklingen i bitar. Skala bananerna och dela på längden. Vispa grädden och blanda den med salt, curry och äggula. Lägg köttet och bananerna på riset och slå över grädden. Kan förberedas hit. Gratinera på 250º i ca 15 minuter, eller till det är varmt och fått fin färg. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.