Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsglaserad kyckling på spett

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Stek gärna kycklingen i förväg och pensla med glazen. Förvara i kyl och trä på spett före servering. Minispett finns i affärer för party och fest, t ex Buttericks. 4 viktväktare poäng/portionen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till glazen i en liten kastrull. Koka tills den börjar bli tjock, ca 5 min.
  2. Skär kycklingfiléerna i små bitar, stek i olja. Salta, peppra och pensla med glazen.
  3. Skala moroten och dra långa band med potatisskalare.
  4. Trä upp kyckling, morotsremsor och röd basilika på små spett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.