Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk fiskgryta med vitt vin och tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fiskrätt med purjolök och champinjonstuvning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och torka fisken, salta och droppa över litet citron. Lägg fiskfiléerna i en smord eldfast form och koka dem under folie i ugnen 15-20 minuter.
  2. Hacka löken och fräs den försiktigt tillsammans med champinjonerna. Tillsätt mjölet och späd med grädden till en jämn stuvning. Häll på spadet från den färdigkokta fisken och smaksätt med ev vin, salt, peppar och lite timjan.
  3. Blanda ned osttärningarna till sist och häll stuvningen över den varma fisken. Garnera fatet runt om med varma skalade tomater och persilja.
  4. Servera kokt potatis eller ris till och gärna också en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.