Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbräserad fläskkarré med tomat och vitt vin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du silar av grönsakerna från fläskkarrén, får du maximalt med god sky att hälla över köttet vid serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 190 grader.
  2. Bryn karrén i olivolja i en gryta tills den fått fin färg.
  3. Lägg i ugnssäker form med övriga ingredienser och täck med aluminiumfolie.
  4. Stek i ugn på 190 grader ca 3 timmar. Ös köttet regelbundet med skyn.
  5. Lyft upp köttet och dela det i mindre bitar med hjälp av två gafflar och häll över skyn som bildats i formen. Krydda med salt och peppar.
  6. Om du silar av grönsakerna från fläskkarrén, får du maximalt med god sky att hälla över köttet vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.