Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Janssons frestelse

 
Skriv ut

Glutenfri, och laktosfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala både potatis och lök och skär i strimlor, gärna i en matberedare. Öppna ansjovisburken och häll av vattnet (använd det inte i gratängen p.g.a. sockerlagen). Smörj formen och varva potatis, lök och ansjovis.
  2. Blanda laktosfri grädde med tomatpuré. Häll hälften av blandningen på gratängen.
  3. Grädda mitt i ugnen i 225 grader tills potatisen är mjuk (ca 45 minuter)
  4. Häll på resten av grädden när du närmar dig slutet på gräddningstiden!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.