Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk kyckling på spett

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mat på spett ger en riktig festkänsla. Teriyakisås är verkligen en av mina favoriter. Testa om du inte har gjort det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i ca 2 cm breda bitar. Marinera dem i teriyakimarinad ca 30 minuter. Bryn dem i lite olja. Salta, peppra och trä upp på spett. Låt steka färdigt i ugnen i 175°C, ca 15 minuter. Strö över hackade pistagenötter och servera med sallad, ris och extra marinad från flaskan vid sidan om.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.