Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbskompott med vaniljcréme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så enkelt och så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva grovt två tredjedelar av bären. Mixa resten och tillsätt florsocker efter behag.
  2. Blanda de skivade bären och purén.
  3. Crémen: Vispa sockret och gulorna pösigt tillsammans med vaniljsockret.
  4. Tillsätt vispgrädden. Vispa till krämig konsistens. Servera jordgubbskompotten med vaniljcrémen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.