Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötsgryta med morot och garam masala

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Detta är också ett viktväktar recept. 5points/port Jag brukar byta ut fläskköttet mot kycklingfilè och så anväder jag vanlig gul lök, dock inte 8 st utan en.... Mycket mumsigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor och skala löken. Fräs kött och lök i margarinet. Tillsätt tomatpurè och vetemjöl. Rör om och häll över köttbuljong. Krydda med garam masala, aningen salt samt peppar. Låt allt puttra i ca. 30min.
  2. Skär paprikan i strimlor och moroten i skivor, lägg ner grönsakerna i grytan. Låt puttra ytterligare 10 min. Rör ner jordnötssmöret och servera med couscous.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Jessika 28 april 2008

    Jippi nu kan jag laga denna underbara gryta igen! Jag hade tappat bort receptet och detta är helt klart en favorit.

  • hillan66 1 mars 2012

    Jättegod vardagsgryta!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.