Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julgodis glutenfri

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Detta var ett uppskattat godis i julas. Ingredienserna går att variera beroende på säsong och vad man känner för. Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka hasselnötterna grovt och krossa pepparkakorna. Smält smör och chocklad i en kastrull på svag värme. Tag chockladen från värmen och blanda i socker, hasselnötter och pepparkakorna. Bred ut smeten i en bakpappersklädd form (ex. avlång sockerkaksform), strö över kokos. Låt stelna i kylen. Skär sedan i bitar, stora eller små.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.