Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julspjäll på eget sätt

 
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En variant på spjället på julbordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förkoka spjället i buljong ca 45 minuter.
  2. Dela i ribbor. Värm ugnen till 225°.
  3. Glaze: Koka ihop vinäger och kalvfond tills 1 dl återstår. Tillsätt smör och peppar.
  4. Pensla spjällen med blandningen och baka i ugn tills det fått fin färg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.