Nötmaräng med kaffekräm, en suverän kombination!
Instruktioner
- Mal nötter och mandel och blanda med florsocker. Vispa äggvitorna hårt och vändförsiktigt ned nötblandningen tills det blir en smet. Klicka ut teskedstora klickar (ca 70 st) på bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen (175 grader) i ca 12 minuter. Låt kakorna svalna.
- Vispa ut majsstärkelsen i kaffet, koka upp och låt sjuda i 2-3 minuter under omrörning. Låt det svalna innan äggulan tillsätts. Rör smör, florsocker och vaniljsocker smidigt, och rör sedan ned kaffekrämen lite i taget.
- Lägg ihop kakorna två och två med fyllningen som klister. Använd ordentligt med fyllning i varje kaka. Kakorna kan förvaras i frysen och tas fram när tillfälle ges.
Publicerat den
7 mars 2017
Liknande recept
Skriv kommentar