Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalaskyckling med körsbär.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Om du vill skämma bort dina gäster.....servera den här delikata anrättningen! Pressad potatis smakar ljuvligt till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingköttet i smöret i en tjockbottnad kastrull. Krydda med salt, peppar och rosmarin.
  2. Kärna ur körsbären över en skål så inte saften går till spillo. Värm upp saft och vatten tillsammans med balsamvinäger, olivolja och honung. rör ut majsstärkelsen i vatten och tillsätt redningen i såsen och låt den koka upp. Rör slutligen ner körsbären med hjälp av en träslev.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.