Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneldoftande rabarberkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

En väldigt god rabarberkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen, vispa kraftigt Blanda mjöl, bakpulver, kanel. Tillsätt det plus gräddfilen i äggsmeten. Rör om
  2. Häll i smord bröad rund form ( 22 cm) Skala och skiva rabarbern och stick ner dem i smeten. Strö över strösocker.
  3. Gräddas mitt i ugnen i 175 grader ca 40 minuter
  4. Blanda till glasyren, bred el ringla över kakan när den svalnat

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • imminn 5 februari 2010

    Hur mycket rabarber ska det vara och varför står sockret och gräddfilen på två ställen? MVH//Imminn

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.