Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemumma-pudding med jordgubbsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka grädde, kanel och kardemumma i 2 minuter. Vispa i Gelésockret och koka i ytterligare 1/2 minut. Sila ner blandningen i 4 glas. Ställ i kylskåp till serveringen.
  2. Doppa glasen i varmt vatten om de skall stjälpas upp på assietter. Skiva jordgubbarna. Blanda jordgubbar, Råsocker och chili i en kastrull och koka upp.
  3. Servera bärsåsen till kardemummapuddingen.
  4. Ersätt kardemumman med 1-2 msk kakao och du får en chokladpudding.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.