Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummarutor med hallon

 
  • Serverar: 30-36 portioner
Skriv ut

Hallon, kardemumma och mandel är en spännande smakkombination! Det går bra att använda frysta hallon till kakan - i så fall osockrade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en långpanna, 30 x 40 cm.
  2. Smält smöret och låt det svalna. Rör ner ägg, socker, mjöl, vaniljsocker och kardemumma och blanda till en slät smet.
  3. Bred ut smeten i långpannan och lägg ut bären jämnt på smeten och strö över mandelspån.
  4. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.