Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karré green curry

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Snabb, billig och lättlagad. Serveras med äggnudlar eller ris och wokade grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet fint. Blanda det med soja, currypasta, vitlök och basilika. Bryn strimlorna i olja i en wokpanna.
  2. Tillsätt kokosmjölk, fond, chilisås, lime, tamarindpasta och soja. Låt grytan sjuda 10 minuter. Blanda potatismjölet med lite kallt vatten och rör ner det i grytan. Koka upp grytan under omrörning.
  3. Rosta kokosflingor och nötterna i en stekpanna med släpplätt-beläggning tills kokosen börjar få lite färg. Strö lite över grytan och servera resten i en skål bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.