Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler fylld med soltorkade tomater och grönsaksris.

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God vardagsrätt som är lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur 200 grader-grillfunktion
  2. Koka riset i buljongen tillsammans med den gula löken. Fräs den röda löken, broccolin och oliverna i en stor stekpanna. Blanda ner det kokta riset försiktigt och strö över kryddgrönt.
  3. Skär kasslern i tjocka skivor och skär sedan en ficka i köttet. Fyll fickan med tomat och ost. Lägg kasslern i en oljad ugnsform. Strö över ytterligare ost och gratinera ca 15 minuter. Servera kasslern med riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.