Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratinerad squash

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º samt 225º.
  2. Dela squashen på längden. Gröp ur det mesta av fruktköttet med en sked och hacka det. Pensla skalhalvorna med lite olja, lägg dem i en ugnsform och sätt in dem i ugnen 10-15 minuter 200º, så att de blir nästan mjuka.
  3. Fräs lök och kassler i lite fett i en stekpanna. Tillsätt squash och tärnade tomater. Strö över mjölet, rör om och koka 3-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Tag ut skalhalvorna och öka ugnsvärmen. Fördela fyllningen i halvorna och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen tills ytan fått vacker färg, 10-15 minuter 225º.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulrijoha 31 juli 2009

    Detta var jättegott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.