Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins goda rabarberkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god kaka där rabarbern kan ersättas med nästan vilka bär som helst

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och smält smör. Blanda i mjöl, bakpulver och strö över rabarber. Grädda kakan i 20 minuter i 175 grader i ugnen.
  2. Koka upp grädde, socker och smör och slå över kakan. Grädda kakan i 15 minuter.
  3. Använd gärna en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • edelbro 30 juni 2010

    Vilken form använder du?

  • Lejre 14 juli 2010

    Använder en form med löstagbar kant. Antar att formen är ca 24cm i diameter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.