Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins tunnbröd

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Svärmors goda tunnbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havrekli och salt i en bunke. Häll i vatten och rör om. Tillsätt vetemjölet och arbeta degen några minuter. Den skall vara lös. Låt jäsa övertäckt i en timma.
  2. Dela i 24 delar på väl mjölat bord. Kavla i rikligt med mjöl och havrekli till tunna kakor.
  3. Grädda i 275 grader på varm plåt i 4-5 minuter. Låt kallna på galler utan duk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.