Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiska pannkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Väldigt goda pannkakor om man är trött på vanliga =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop pannkakssmeten, låt den svälla en stund.
  2. Fyllningen: hacka lök och vitlök och fräs den i olja. Lägg i färsen och smula den med en gaffel. Krydda med salt och peppar. Småkoka i 20 minuter. Finstrimla purjolök och salladskålen. Vänd ned dem tillsammans med avrunna böngroddar. Smaka av med soja och låt allt puttra sakta i ca 20 minuter.
  3. Grädda små tunna pannkakor. Klicka sedan på lite fyllning på varje pannkaka och sedan rulla ihop dom. Redo att servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.