Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga rotfrukter medd vitlök och fraspanerad torskrygg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott, helt enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och dela rotfrukterna i mindre bitar, skrubba potatisen och dela den. Lägg allt i en ugnsform tillsammans med 2 finhackade vitlöksklyftor och olivolja. Blanda runt och strö över några nypor flingsalt och lite grovmald svartpeppar. Rosta mitt i ugnen på 225 grader i 35-40 min. Vänd torskskivorna i pankoströbröd och stek dem gyllene i smör i varm panna, 3-4 min på varje sida. Salta och peppra med vitpeppar. Blanda crème fraiche med 1 finhackad vitlöksklyfta och smaka av med lite flingsalt. Servera de varma rotfrukterna till en frasiga fisken och kall sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.