Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfyllda paprikor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela paprika på längden. Kärna ur den. Koka halvorna i lättsaltat vatten ca 3 min. Låt dem rinna av.
  2. Fyll paprikahalvorna med köttfärssås och strö över riven ost. Gratinera i 225 graders ugnsvärme ca 15 min. Servera bröd till. (Det är gott med kokta potatisar).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.